понеділок, 5 грудня 2016 р.

Оголошення

                                       ДО ВАШОГО ВІДОМА, ДРУЗІ!

На обласний конкурс "Моя новорічна мрія"  відправлено 16 найкращих новорічних іграшок, які відповідають суворим вимогам конкурсу. Ці поробки-дарунки будуть використані дизайнерами м. Запоріжжя для облаштування новорічних ялинок біля обласної державної адміністрації. Всі інші іграшки, які наші діти виготовили разом з батьками, будуть використані для прикрас нашої шкільної ялинки на вулиці біля входу, яку будуть оздоблювати працівники закладу 15 грудня.
30 листопада  до НМЦ на 2 етап міського конкурсу було відправлено 17 найкращих робіт -переможців першого шкільного етапу Місячника з техніки безпеки. Про подальші результати буде повідомлено пізніше.
1 грудня до НМЦ на 2 етап міського конкурсу "Космічні фантазії" було відправлено 2 роботи літературного жанру, складених учнями 4-А класу самостійно і до ЦДЮТ направлено 22 найкращих поробок - роботи переможців першого шкільного етапу даного конкурсу з напрямку декоративно-прикладне мистецтво. Про подальші результати жюрі НМЦ повідомить пізніше.
2 грудня о 13.00 у приміщенні НМЦ відбулася урочиста зустріч із представниками волонтерського руху м.Енергодара, де президент "Сонячного міста" Пелепецька Дарія та заст. президента Ложкіна Алінка передали бійцям в зону АТО  гуманітарну допомогу. Протягом тижня ми були активними учасниками благодійних акцій: вишивали обереги, писали листи та малювали на згадку малюнки із закликами "Повертайтесь живими!", які й передали українським солдатам з нагоди святкування 6 грудня Дня збройних сил України. Дякуємо усім батькам,котрі залучилися до міроприємств, за посильну допомогу, розуміння та підтримку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар